Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

5/25/2013

Разширяването на осъзнаването за собствената личност

АА Михаил чрез Рон Хед - 19 май 2013

Ние искаме сега да обсъдим с вас разширяването на осведомеността за Собствената Личност. Ще отбележим, че сме го написали с главни букви. Ние не искаме вие да разбирате, че ние се позоваваме на части от вас, които в момента са в съзнание при повечето от вас. И ние казваме повечето от вас, защото състоянието на вашето съзнание варира в широки граници от индивид до индивид.
Какво е последователно, все пак, че всички от вас, от най-съзнателните до най-малко съзнателните, получават упълномощена светлина от Създателя си, която причинява разширяване на това осъзнаване. Повечето осъзнати от вас получават това и произтича растеж с благодарност и признателност. В резултат на това вие се развивате по-прекрасни начини и всъщност това ускорява процеса за вас. Други са по-решени да останат такива, каквито са, което е невъзможно между другото, и не разбират изцяло какво се случва и губят представа за това как да се справят с това, което те чувстват. Съвсем малко от "разиграващите", както е думата, са в резултат на това. Отново ви съветваме да предлагате каквото е поискано, но не и да се чувствате отговорни за изцелението на цялото население. Тези, които избират да не виждат има свободна воля също.
Ще видите също и някои много неочаквани преобръщания в тези около вас, както и ако те си позволят да зърнат какви са техните алтернативи. Не е в природата на всеки да избере болка за да спечели наградата, така че не трябва да се притеснявате, въпреки че не можете да видите по това време как техния личен обрат може да настъпи. Вие не сте наясно с всичко, което са видели и чули, нито вие сте наясно с вътрешните им отговори. Всичко ще бъде както трябва да бъде.
Посветете себе си на продължаващото разширение и извисяване на себе си. Това е, което вие сте тук да правите, и това е начина по който може да се помогне най-много на света и всяко съзнателно същество върху него. Не, вие не оценявате напълно този факт, все още не. Но когато достигнете самосъзнанието за което говорим, вие ще го разберете.
Вашата отговорност за вашата Собствената Личност е вашата отговорност за всички. Разбира се, щом се изкачите повече нагоре, ще намерите себе си споделяйки все повече и повече с всичко около вас. Вие просто не виждате все още, че споделянето продължава в безкрая. Уверяваме Ви, че е така. А общото тегло, силата, на това което създавате скоро ще доведе до един свят, отвъд най-съкровените ви мечти.
Бъдейки все по-дълбоко и постоянно в сърцата ви, скъпи мои, скъпи ангели, и ще говорим отново скоро. Добър ден.
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/
Превод : Христо
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/05/19/the-expanding-awareness-of-self-channeled-by-ron-head/#more-3304
http://elvenjewels.blogspot.com/