Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

2/16/2013

Как да се свържем с Висшето си АЗ


Антон К.

За да установите връзка с Висшето си АЗ трябва:

- Да изразите на глас Намерението за това (желателно е три пъти, за да се установи връзка на клетъчно ниво).

- Да поддържате енергоканалите си чисти, тъй като информацията преминава по тях, следователно трябва да се въздържате от храна, която задръства организма със шлаки.

- Да пиете възможно повече и уместно чиста вода (прочистена с Намерение), за да може информацията лесно да идва при теб и да се заземява.

- Да правите ежедневен масаж (особено на чакрите - ръце - длан, връхчета на пръстите, стъпала, уши, участъка на третото око, гърлената и сърдечна чакра), за да не възникват енергийни блокажи в информационните канали.
- Да простите на всеки човек от обкръжението ви за раните в Сърцето ви, които са ви нанесли. Да простите на себе си за обидите, неразбирането, агресивните състояние, негативните думи и постъпки. Да прочистите себе си и всеки ближен с Виолетовия Пламък.

- Да се научите да бъдете Вечен Ученик на всички хора, без да се превъзнасяте и да осъждате другите. Такава позиция разкрива Сърцето.

- Да се научите да се усмихвате възможно повече вътрешно и външно. Искрената усмивка е активиране на Сърдечния център, разкриване на главния информационен канал към Висшето АЗ.

- Всеки ден, още със събуждането да изказвате намерението си към Висшето АЗ "Възлюбено Висше АЗ, какво трябва да науча в днешния ден?".

- Да започнете да чувате Сърцето си и да записвате и рисувате това, което чувате и виждате като Образи и Символи. Чрез тренировките, нужни ви само за да укрепите вярата в себе си, с времето ясночуването и ясновиждането ще разцъфнат. Постарайте се, Скъпи мои, да записвате ежедневно, макар и малко от това, което чувате. Провеждайте в Покой, Радост и Любов сеанси за връзка с Висшите аспекти на Духа си.
И нещата ще се получат!
Много те обичам, моя Душа!

П.П. Има ченълъри, които чуват Архангелите и другите известни същности-наставници, но все още не чуват ясно Висшето си АЗ. Но рано или късно всеки човек стига до явното общуване с Висшето себе. Работата е там, че само Висшето ви АЗ, знае всичко за въплъщението ви. Нито един Архангел и Висше същество няма абсолютен достъп до вас и свещената ви мисия на Земята, до особеностите на ДНК-то ви.

Превод: Анита