Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

4/01/2013

Предназначението на Любовта

Послание на Мираел чрез Антон К.

    Радвам се да ви приветствам, Скъпи Приятели от Планетата на Свободния Избор! Аз съм Михаел, Майстор на творческите сили, цялото Семейство на Дома, всички Родствени Души са тук, за да сънатроят енергиите и Любовта си към Вашите Сърца. Наистина този момент на срещата е свещен.

    Днес ще поговорим за предназначението енергията на любовта. Как ви помага във въплъщението?

    И така, първото многомерно ниво в Предназначението на Любовта е защитата. Скъпи мои, не веднъж сме засягали с вас темата за Мъжествеността и Женствеността, като два сакрални аспекта в енергията на любовта. Предназначението на Мъжествеността е даряването на съзидаващите енергии и творения, на активността и защитата от външния свят. Предназначението на истинската женственост е в приемането на външния свят и вътрешния покой и вдъхновение.

    Сега да разгледаме, как Мъжът, сияещ с истинската енергия на любовта, защитава любимата си Жена на всички нива.

      - на ниво живителна енергия, той защитава здравето и пази от опасности.

    - на ниво сексуална енергия, поддържа в любимата състоянието на Желана Жена, омиротворява и дава увереност в себе си.

    - на ниво творческа енергия, защитава творческото пространство на жената, поощрява я и й дава увереност, че всичко ще й се получи.

    - на ниво енергия на Любовта, защитава жената от хаотичността на емоциите и й помага да повиши вибрациите на емоциите до чувствата.

    - на ниво енергия на волята, дава свобода на жената и в същото време я защитава от необмислени действия, вдъхновявайки я с волята и увереността си.

    - на ниво енергия на изобилието, дава на жената материална обезпеченост.

    - на ниво енергия на разума, осигурява на жената ментална защита и информационно обезпечаване.

    Защитата е преди всичко грижа, опазване на съществуващите енергии. Когато жената е защитена на всички нива енергия, тя се отпуска, доверява се на живота, като приема всичко, което се случва.

    Енергията на Приемането разкрива Сърцето й и жената дарява на мъжа единствената, но многомерна защита - чувствената. Това означава, че той е обкръжен от любовта й. Той е ценен и уважаван авторитет. Препоръките на мъжа, неговото виждане за ситуацията, се чувства като разумно и се приема от Жената. Такъв Мъж ще се разкрива все повече, по-интензивно и пълно.

    Когато мъжът усеща зад себе си чувствената защита, той става способен да защитава жената. И кръгът на Любовта се затваря. Мъжът твори, жената вдъхновява.

    Мъжът и Жената са едно дишане. Жената е вдишването, приемането във вътрешния свят. Мъжът е издишването, даряването във външния свят. Проблемът е това, че вие вдишвате и издишвате това, което дишате. Женствеността и Мъжествеността са вътре във вас и никой не може да ви научи на това или да прояви това във вас. Вие притежавате вътрешните съкровища и откривате в тях себе си. Но друг човек, помощник, просто ще ви учи да се доверявате на живота. А когато се доверите на Битието, ще разкриете Сърцето си и ще разцъфнат всичките ви енергии. Първият път разкриването на Мъжествеността и Женствеността става чрез Любовта. Но следващият ви урок е в това да се научите да се доверявате на Живота и да разкривате Сърцето си сами, без да се привързвате към Човек, като го правите проводник на Любовта и условие за любовта ви. Това е урок за приемането на безусловната Любов и Свободата.

    ПРИМЕРИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА ПОСРЕДНИЦИ

    Партньорът ви е отражение на вашата Осъзнатост. Ако примерно, жената не обича тялото си, тя търси партньор-любовник. Чрез него тя приема тялото си, усеща се нужна. Но изчезне ли партньорът - отново се появява комплекса за непълноценност. Ако жената не може сама да контролира емоциите си, да осъзнава вътрешния си свят и да разбере себе си, тя търси партньор-психолог. Ако не й достигат знания, търси Учител, който да я поощрява, води по пътя, но по своя - не по нейния. Но когато жената владее вътрешното си пространство, край с това. Тя не иска, тя чака и приема любовта.

    Сега ще се спрем на признаците на истинската любов, предадени чрез канала на Учителя Крион.

    Любовта е тиха. Покоят ви пази от страсти и емоции. Любовта няма цел. Примерно целта да си наоколо, да владееш, манипулираш, насочваш, да бъдеш нужен и т.н. Няма обещания и няма клетви. Любовта е непретенциозна и без показност. Тя е липсата на показно тщеславие, показно умение "да обичаш" и желание за получаване на същото. Истинската любов притежава целомъдрие - мъдростта безупречно да използваш останалите три признака.

    А сега, скъпи, да поговорим за свободата на волята в любовта. Ще осветим един аспект на този въпрос като информация за размисъл.

    Много мъже са уверени, че всяка жена има нужда от защита. Това е така, но само когато тя иска това. Ако мъжът я защитава, когато тя е пълна с енергия за напредване (ако не иска помощ, значи е пълна със сили), посочвайки проблемите и препятствията й, това означава, че той обича силата си повече от Свободата на любовта. Считайки жената за слаба, безпомощна, крехка винаги и за всичко, той се влюбва в този създаден образ и играе ролята на рицар, спасител и герой. Скъпи мои, не забравяйте да се запознавате с реалността и Свободната воля (усмивка на Мираел).

    След уместната защита, следващото предназначение на любовта е разкриването на чувствеността, потенциала на сексуалната енергия, приемането на собственото тяло и любов към него, контрол над страстта. В този аспект урок е различаването на влюбеността, страстта. В центъра на тази емоция е желанието да притежаваш и получаваш удоволствие. Всички действия тук се водят от неуправляемата страст.

    А сега да поговорим за еволюцията в отношенията на двойката

    Кармични партньори. Това е сътрудничество за анулиране на кармата, за развързване на кармичните възли и освобождаването на партньора.

    Партньорите-индиго. Преподават си взаимно уроците за контрол над егото. Учат се взаимно на изкуството да приемаш, прощаваш, благодариш, освобождаваш, да хармонизираш сигналите, изкуството на Покой, радост, на битие тук и сега. Целта на партньорите-индиго е сливането на съзнанието с егото. Както знаете, егото не е отделна същност, а част от вас, и сливането на съзнанието с егото е същността на просветлението.

    Тантричните партньори. Помагат си за равновесието на началата - мъжественост-женственост, материалност-духовност. Усвояват безусловната любов, при която няма условия, претенции и най-вече към самия себе си, няма желанието да притежаваш, нито да бъдеш до човека, няма го чувството за вина и т.н.

    Партньорите-кристали. Тук двойката има потенциал за изход от съвместното предназначение, за разкриване на Даровете и изпълнение на съвместната мисия, сливане с висшето АЗ, което всъщност е Възнесението. Такива партньори са Близначните Пламъци.

    С това, скъпи приятели, ще приключим посланието си за предназначението на Любовта. Светлина, Любов и Енергията на Дома, скъпи мои.

    Винаги с вас - Мираел, Семейството на Светлината.

    Превод: Анита

http://rdlove.ru/2012/12/prednaznachenie-lyubvi/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6058