Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]
Бутон за дарения
чрез BITCOIN

5/17/2013

Отваряне на Портала 25.05.2013

Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно по време на пълнолунието през Май. Много от нас ще се съберат и визуализират освобождението на нашата планета от тиранията на негативната енергийна мрежа, така че за първи път в нашата история ще имаме шанса да създадем нашата собствена съдба като свободни граждани на Земята и по този начин напълно ще се предадем на процеса на Възнесение.

Нашата визуализация ще подкрепи плана за планетарното освобождение, така че да се проведе възможно най-скоро, мирно и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Тази информация трябва да се разпространи вирусно! Трябва да достигнем до много хора, за да се достигне критичната маса от хора правещи медитацията. Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете Facebook група и събитие. Можете да създадете видео за това и да го качите в YouTube.


Няколко часа преди отварянето на Портала, лунното затъмнение ще съдейства за натрупване на енергия, за да ни подготви за това събитие. Това е времето на Уесак, период на духовно благословение за човечеството и изливане на Светлина за цялата планета. Основния вихър за това е центриран в Хималаите, където много Просветени и Майстори ще се съберат за закрепване на Светлината за Земята по това време на пълнолуние през май. Въпреки че според някои традиции Уесак фестивала вече се е случил по време на пълнолунието през април, много силен изблик на Светлина винаги се случва по време на пълнолунието през май. Много силна времева линия тече през деня на 25 май. На 25 май 1975 г. целият 50 годишен процес на планетарно освобождение бе започнат. На 25 май 2010 г. специален портал, наречен "Mission Blue Shield" е активиран и той постави началото на падането на Архонтите. И сега на 25 май 2013 г., ние ще отворим Портала. Целта на портала е да освободи човечеството от хватката на отрицателната енергийна мрежа, която е заробила човечеството от края на Атлантида.


Ние всички ще правим тази визуализация по едно и също време, в момента на отварянето на портала, който идва на 25 май в 12 часа и 12 минути PDT.

Тук можете да видите точното време на активиране за различните места:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

Моля, обърнете внимание, че времето за отварянето на Портала в тази връзка е 12:10 PDT, което е 2 минути преди действителното отваряне и поради това е добър момент да започнете с вашата медитация.


Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума като следите дъха си за няколко минути

2. Призовете присъствието на вашата Душа (Висшия Аз) и присъствието на духовните си водачи, ангели и Възнесени Владици

3. В името на вашият Висш Аз, заявете на глас, че прекратявате и анулирате всичките си споразумения и договори с тъмните сили, независимо от тяхното съдържание

4. В името на вашият Висш Аз, заявете на глас, че сега сте свободни и суверенни същества на Светлината

5. Визуализирайте стълб от златна Светлина, спускащ се от Галактическото Централно Слънце и преминаващ през тялото ви

6. Визуализирайте, че златната Светлина се разширява през сърцето и ръцете ви във всички посоки, преобразува всяка тъмнина от нефизическите нива в Светлина, изчиства съдържанието на имплантото полукълбо, което е полукълбо - поле с диаметър сто фута (30 метра ) около вас. Продължете излъчването на тази златна светлина, докато вашето имплантно полукълбо е напълно изпълнено със Светлина

7. Сега визуализирайте цялото имплантно полукълбо изпълнено с модела на Цветето на Живота, което ще стабилизира и увеличи честотата на вибрациите на енергийното поле около вас:8. Визуализирайте същата златна Светлина преобразуваща всички импланти полукълба по света


Много хора очакват впечатляващи резултати, когато всеки от планетарните портали и врати се отваря. Трябва да се разбере, че планетарното освобождение е постепенен процес, чиято кулминация е крайното Събитие, което ще бъде грандиозно наистина.

Имайте предвид, че:

Отварянето на Портала няма да задейства глобалното събитие, което "Cliff High" предвижда нито световното финансово нулиране. Няма да се случат масивни катастрофални събития в близкото бъдеще, както и финансовото нулиране ще се случи по време на Събитието. Времето на Събитието все още не може да бъде разкрито, но окончателната победа на Светлината е близо.

Актуализации за Отварянето на Портала:


Линк към събитието във Facebook:  


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com